вільна гра, малювання крейдами, підготовка до школи для шестирічок
15:45 – 16:00
15:45 – 16:00
Підвечірок
16:00 – 17:00
16:00 – 17:00
Прогулянка на майданчику
рухливі ігри
17:00 – 17:20
17:00 – 17:20
Вечеря
17:20 – 17:40
17:20 – 17:40
Вечірне коло
вечірні новини, пальчикові ігри, історія
17:40 – 19:00
17:40 – 19:00
вільна гра, малювання крейдами, рукоділля
Тиждневий ритм
Понеділок: Живопис, англійський блок. Вівторок: Ліпка з воску, англійський блок. Середа: Рукоділля, англійський блок. Четвер: Кухарство, англійський блок. П’ятниця: Кухарство, англійський блок, похід.
Харчування
Для вегетаріанців та діток з харчовою алергією можливе індивідуальне меню.
Понеділок
Сніданок: рисова каша з вершковим маслом, молоко (окремо), ізюм, яблука свіжі. Полудень: свіжі фрукти*. Обід: гороховий суп, хліб цільно-зерновий бездріжжовий, яйця перепелині, сир моцарела, свіжі овочі по сезону**, макарони з вершковим маслом, домашня курка, тушкована з овочами. Підвечірок: яблука свіжі, сушені фрукти і горіхи***, цільно-зернові хлібці, какао, молоко. Вечеря: каша гречана з вершковим маслом, яйця перепелині, сир моцарела, свіжі овочі по сезону.
Вівторок
Сніданок: сирники, сметана, мед, яблука свіжі. Полудень: свіжі фрукти. Обід: борщ з домашньою куркою, сметана, хліб цільно-зерновий бездріжжовий, яйця перепелині, сир сулугуні, свіжі овочі по сезону, каша «артек» з вершковим маслом. Підвечірок: яблука свіжі, сушені фрукти і горіхи, цільно-зернові хлібці, какао, молоко. Вечеря: рисова каша з вершковим маслом, яйця перепелині, сир сулугуні, свіжі овочі по сезону.
Середа
Сніданок: каша пшоняна з вершковим маслом, молоко (окремо), ізюм, яблука свіжі. Полудень: свіжі фрукти. Обід: суп овочевий з курячими фрікадельками, хліб цільно-зерновий бездріжжовий, яйця перепелині, сир моцарела, свіжі овочі по сезону, макарони з вершковим маслом Підвечірок: яблука свіжі, сушені фрукти і горіхи, цільно-зернові хлібці, какао, молоко. Вечеря: гречана каша з вершковим маслом, сир моцарела, свіжі овочі по сезону.
Четвер
Сніданок: сирники, сметана, мед, яблука свіжі. Полудень: свіжі фрукти. Обід: борщ з домашньою куркою, сметана, хліб цільно-зерновий бездріжжовий, яйця перепелині, сир сулугуні, свіжі овочі по сезону, каша «кус-кус» з вершковим маслом. Підвечірок: яблука свіжі, сушені фрукти і горіхи, цільно-зернові хлібці, какао, молоко. Вечеря: каша «артек» з вершковим маслом, яйця перепелині, сир сулугуні, свіжі овочі по сезону.
П’ятниця
Сніданок: фруктовий салат, йогурт, мюслі. Полудень: свіжі фрукти. Обід: суп гречаний, хліб цільно-зерновий бездріжжовий, яйця перепелині, сир моцарела, свіжі овочі по сезону, каша «булгур» з вершковим маслом, домашня курка, тушкована з овочами. Підвечірок: яблука свіжі, сушені фрукти і горіхи, цільно-зернові хлібці, какао, молоко. Вечеря: рисова каша з вершковим маслом, яйця перепелині, сир моцарела, свіжі овочі по сезону.
*Свіжі фрукти – протягом тижня кожен день різні (виноград, груші, мандарини, ківі, банани; малина, ожина, полуниця, черешня, вишня, слива). **Свіжі овочі по сезону – овочеве асорті. Складається з нарізаних капусти білокачанної та червоної, моркви, буряка, топінамбура, червоної редьки, цибулі, часника; огірки, томати. Перець, свіжий горох, зелень; також в зимовий період квашена капуста. ***Сушені фрукти і горіхи – на протязі тижня кожен день різні (фініки, ізюм, курага, сушка, грецькі, фундук).